vineri, 21 mai 2010

Ne simtem bine, dom`le !

Si cum azi au fost Sfintii Marii Imparati Constantin si Elena, oare ce poate povesti un roman?Mai ales gurmand?Decat bineinteles, cate bomboane/prajituri, si in cazul meu suc a indopat astazi in el la scoala, nu doar de la cei 7 colegi, ci si de la alte 4 cunostinte.

Bineinteles, ca acum "ea" sta de vorba, cu una dintre prietenele ei foarte bune, cu care nu se plictiseste, dar este putin dezamagita din cauza ca [urs] nu este.Urs este o tipa din Buzau, cu care vb de 2 ani si ceva, si care este o f.buna prietena.Ceva gen Freyda, sau Dana[pe ele le vad mai rar, iar pe urs nu am vazut`o deocamdata.dar avem timp la facultate...si da.sunt foarte fericita ca m-am hotarat in sfarsit sa dau la UNATC.O sa inebunim caminul[daca da bunul Dumnezeu si am loc acolo].Gigi va spune bancuri, si Ionela va rade.Poate ajung o Rodica Popescu Bitanescu 2.sau Cameron Diaz 2.[la ras in ambele situatii].

Si da...am inceput sa ma imprietenesc cu dusmanca mea...o tipa din Barlad, caruia acum 2 luni eram in stare sa-i scot ochii...o cheama Dana, si nu e vara mea, si cunoscutii stiu cine e.

Si vine si pisa de teatru.Bineinteles ca Nic, Hautel si Ade radea d mine ca nu vor veni[:(].Ade mereu spunea ca se duce la biserica si face ceva prin cimitir, iar de 2 lei pe care i-ar da la spectacol ar aprinde lumanari.Hautel spunea ca trebuie sa se uite la stirile de la ora 5, in care un doctor galatean f.comic, ironizeaza situatia pacientilor sai.

Ma simt bine.Ma simt bine bine bineeee...

ionela if.: http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=193573067&ownerId=166505031&photoId=1976970640
G3ORG!@N@ Dilia: ce i aici?
ionela if.: una =))
G3ORG!@N@ Dilia: wtf =))))))
G3ORG!@N@ Dilia: unde ai gasit o?
ionela if.: la pag.d profil stii ca arata actualizarile prietenilor
G3ORG!@N@ Dilia: da
G3ORG!@N@ Dilia: =))
G3ORG!@N@ Dilia: doamne frate
ionela if.:
Alin olar a comentat una din fotografiile utilizatorului ••●♥♂Te Iub3sc ••●♥♂ pui

“de admirat!...” mai mult »

comentariu »
G3ORG!@N@ Dilia: da ce fata are
G3ORG!@N@ Dilia: cum sa iti iei hanorac si peste jacketa scurta de jeans :))
ionela if.: pitititi
ionela if.: vreau s scriu pe blog :))
G3ORG!@N@ Dilia: scrie
G3ORG!@N@ Dilia: stii ce fac eu acuma?:))
ionela if.: ?
G3ORG!@N@ Dilia: salvez poze cu actori simpatici
G3ORG!@N@ Dilia: 8->
G3ORG!@N@ Dilia: ca sa ma uit la ei si sa vad ce minuni ale lumii exista printre noi =))
ionela if.: =))
G3ORG!@N@ Dilia: sunt atati de multi actori care sunt atat de buuuni
ionela if.: stiu
ionela if.: 8->
ionela if.: a dat azi l euforia club o interpreta cu voce d soprana casatorit cu`n mexican
ionela if.: aia sau luat in 7 ore dupa c sau vazut
ionela if.: *1 oara :))
G3ORG!@N@ Dilia::))
G3ORG!@N@ Dilia: waw
ionela if.: arata bn :))
ionela if.: pooate am un noroc d asta
ionela if.: as vrea sa ascult macar odata un mariachi
ionela if.: sau o serenada
ionela if.::))
G3ORG!@N@ Dilia: :))

...era vorba de o piti.Oare despre ce altceva barfeste Ionela?:))

da..rad singura, cam ca de fiecare data cand spun ceva.Vorba Ancai G.[colega de banca si totodata una dintre cele mai bune prietene:tu spui, tu razi uneori].Trist[vb.comanestenilor :(].

Azi am depanat amintiri...bine nu am depanat...am povestit celorlalti din gasca despre anumite chestii...amuzante..printre care si zilele Comanestiului cand anul trecut cnv a fost bataia de joc a altora.Trist.Poate anul asta vom merge toooti, si ma va lasa mama mai muuullllt...si, va fi bine si frumos.

Pana pe 8 august, mai avem vreo 4 aniversari, sau 5...plus gratar poimaine la cabana [^:)^.Insh`allah].Trebuie neaparat sa vad pianul din cabana, piscina din deal, plus, calul impaiat de afara.

Tv-ul e pe Cartoon Network.dar cred ca schimb pe altcv.[:">].Daaa...vreti sa stiti ce fac maine?;;).E sambata deci imi fac baitzaaaa, unghiile, ma pensez, ma epilez, si ne vedem cu bine si f.sanatosi, vineri la ora 5 dupa amiaza, in sala mare a prima
riei. [;;)].

joi, 13 mai 2010

Revenire!!!



Da...se pare ca am neglijat blogul o vreme...dar suntem gata sa revenim. S au intamplat foarte multe de cand nu am mai intrat pe blog, alte petreceri alte seri petrecute pe la altii :)) si chiar si primul gratar de anul asta:>, care a fost foarte tare...


Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic de pe la inceputul scolii pentru ca existau persoane care erau interesate de blogul nostru[cred :-?]. Dar o sa ne revansam. Mai ales acum ca mai avem aproximativ o luna si se termina scoala. Vine iar vara si o s avem destul timp pentru toate...


Deocamdata nu voi povesti nimic, pentru ca e prea mult sa iau de la capat tot ce am facut in ultima perioada. Postarea asta am facut o ca pe o introducere la ce va urma :D...


App, am dat teza la fizica :)) [nu ca v-ar interesa foarte mult, dar asa sa mai schimb subiectul] si a fost foarte frumos :)). Am facut tot, cred :-"




Tigerlily [ back in town :)) ]

Bun venit inapooi !!!


Desi nu s-a mai scris pe acest blog de caaand hau - vb.aia :))
Eu, am reinceput sa scriu...si in curand sper, sa rescrie si fetele >:)

Vb.lu`Gigi : blog neglijat . pff...a capatat chiar si panza de paianjan :(

Ma simt bine sa scriu iar, pentru ca iarasi dupa un alt interval de timp, rad singur de greselile, si chestiile amuzante ce odata le scriem.

Deci cum v-am obisnuit, sper sa rescriem aici iar toate prostiile de zi cu zi

Iar, doamna profesoara de Tic, doamnaaaaa Dan Gabriela, care este una dintre singurele 2 profesoare pe care le ador in adevaratul sens al cuvantului din tot liceul [ :X ] daca intrati si cititi ceva din aceste faramituri, pe care eleva dvs, cea care nu`si aduce la timp temele, Ifrim Ionela, le-a scris, s o scuzati pentru dezacordurile, si cuv.scrise gresit...

In rest, sper sa ne revedem curand...si cu alte postari, bineinteles ca si de ale fetelor :>


Ifrim Ionela :>