vineri, 28 august 2009

Ma plictisesc :D

Haha :"> uitasem idul si parola :"> :))) dar cu ajutorul Georgianei am reusit sa intru :)). am zis ca ma plictisesc si ca vreau sa postez ceva. tocmai mi s o descarcat un film dp bitcomet :-? aaa.. v am spus? :)) am innebunit. de cateva zile incoa' downloadez o gramada de torrenturi cu filme animate:-s. anca g mi o zis sa nu ma mai uit ca nu face bine. dar oare de ce a spus? :-s aah.. maine plec la suceava. intr un fel imi pare bine ca prind zilele orasului :x toate 3 :x in sfarsit :)) dar in alt fel e naspa ca vroiam afara :-w n am mai iesit de 2 zile :)) ah :"> mi au venit musafirii :)) azi dimineata m am trezit cu ei. care stiu, stiu :-s :-" uhm :-? aaaaa da. gasca :)) aia mare care vroia sa mearga cu cortul acum vre o :-? o trecut o luna sau 2? ma rog, formata din app 20 de insi o ramas numai cu 7. 7 care o sa ramana mereu. sau 6 depinde de ade si bebel :D daaaar ma bucur ca am ramas :x si ne iubim ca in prima zi ;;) aaaaaaaaaa[partea cu "aa" mai ocupa din spatiu] imi place asa :D abia ast sambata viitoare :x si dum si luni :x o sa ne distraaaaaaam, nu? \:d/ dar n o sa ma dau in valuri si alte cacaturi :D imi doresc sa stau in fata scenei sa cant si sa dansez cu voi ;;) adica voi fetele, ca pentru voi scriu :)). bine si ar merge o bere rece cand mi se usuca gatul ;;) [de la prea mult cantat] siiii... ah, mi am amintit. :)) poate face ade o vraja :-" cuiva :-" sa merg si eu anul asta cu voi exact in fata scenei ;;) :"> nu e neaparat doar caaaaa.. n am fost niciodata toma acolo :"> voi da! >:P uhm, daca mai scriu mult o sa ma pocneasca sormea. tastatura care face prea mult zgomot >:) aaaaaaaa.... anca face misto. uite:
Anca I.: hai tu
Anca I.: arata mi tot ce poti
Anca I.: tot ce ai in chilori
Anca I.: chiloti
cum care Anca :)) aia mica de respira greu :)) putin galbajoara la fata, capul mare, corpul mic :-" care astia zic ca seamana cu tweety. dar eu zic ca nu. dar imi place descrierea by Marius. :)) a, da.
doamne dumnezaule 3 "inşe" is disperate dupa "SUPERNATURAL". 8-) am zis ca n o sa ma uit la nici un episod, ca asa o sa ma tenteze sa il descarc si eu ca Anca G, Anca I si Ade. in fiecare zi ba vezi la sts dimineata, ba seara, ba iti spune pe mess: "SUPERNATURAL" :)))) si cand s o termina >:) >:) hmm.. Ionela mi o zis ca s o uitat la un film cu lindsey lohan :)) am scris bine? :-s se numea :-? ....... munca i un travaliu. [recunosc. m am uitat in arhiva ca uitasem :">] daca o zis ca i brava :-? il iau si eu atunci. da cand se termina filmele mele animate :">. a, si gigi mai posteaza ceva din amintiri:)) imi place sa ti le citesc. :)) is amuzante indicatiile de regie. asa se numesc alea din paranteze?:))) :"> doar am intrat la filo ce dracu :)) ah, liceu. ce boboceala o sa mi iau. au.
voi ati observat asa, oleaca, ca numai noi 6 intram pe 'Zdruncinatii'? :)) da e mai brava asa. am ajuns sa avem si propriul nostru blog :). gata. v am plictisit destul. m dor mainile. cand n o sa mai am ce face, o sa cer din nou adresa si idul Georgianei si apoi o sa postez ceva neinteresant ;;) VA IUBESC, zdruncinatelor!


Oana.

1 comentarii:

La 28 august 2009 la 15:40 , Blogger Zdruncinatii a spus...

Bre...m ai provocat la scris :)). si ma si plictiseam :">....oricum brava postarea ta :))....si eu te iubesc zdruncinato :X

Tigerlily

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire