vineri, 7 august 2009

Prosti

Fiindca Oana tot trece prin perioade dificile m-am gandit sa iau la analizat proştii. Ce sunt, ce vor si, oare nu mor niciodata? Deci si prin urmare imi pierd dimineata scriind. Nu ca m-ar deranja, in schimb nu stiu daca o sa se inteleaga mesajul meu, deci il spun mai clar: daca esti prost, impusca-te ca ne faci rau!

Nu sunt feminista (doar putin:">), dar prosti par sa fie doar baietii/barbatii. Intr-adevar, prostie exista in ambele tabere ( si aici cunoscutul exemplu: blondele; sa-mi fie cu iertare, chiar n-am vrut sa jignesc pe nimeni). Dar mi se pare mie ca balanta se inclina in partea masculina. Se stie ca lumea e condusa de femei, chiar daca ele stau in umbra. Si se mai stie de intuitia feminina, de cat de viclene si rele pot deveni femeile cand vor sa obtina ceva. Dar niciodata proaste.

Poate ca e impropriu spus "barbat prost". Poate ca e un termen mult prea grav. Eu prefer "idiot". Totusi, lasand gluma la o parte, ceea ce as vrea sa subliniez e ca nu toti baietii sau barbatii gandesc logic. Nu toti au inteligenta aceea innascuta, pe langa cea luata de prin carti. Si am ajuns la o concluzie cat de cat plauzibila cum ca barbatii nu ar sti atat de bine ce vor. Tin sa precizez ca faptul mi l-a confirmat tot o persoana de sex masculin. Si pot fi si foarte razbunatori. Ganditi-va la toate razboaiele de-a lungul istoriei, multe dintre ele avand motive insignifiante.

Am plecat de la "barbatii sunt prosti" si am ajuns la "barbatii sunt ok cand nu le incetoseaza ceva mintea". Pe de alta parte, n-avem cum sa traim fara ei. Avem nevoie de ei ca de apa in desert.

Cu toate ca am tot scris, nu am raspuns la intrebarile pe care mi le-am pus la inceput. Am spus ce sunt, dar ce vor? Probabil ca nu vor nimic si sunt doar de umplutura. Sunt muritori doar ca in fiecare generatie se mai naste o serie. Nimeni nu scapa de nimeni.

Cel putin, sper ca in timp, chiar daca pana atunci nu voi mai fi, sa-si poata dovedi si femeile capacitatile de lider. Probabil ca aia ar fi "lumea mai buna" despre care se tot vorbeste. Sexul tare nu detine niciun fel de suprematie si e pacat fiindca ei cred asta, dar totodata placut pentru ca noi ii lasam sa creada.

Signed by Peace

2 comentarii:

La 7 august 2009 la 02:33 , Blogger Zdruncinatii a spus...

Multumesc ca... nu stiu. Dar multumesc. Te iubesc. Oana.

 
La 7 august 2009 la 04:56 , Blogger Zdruncinatii a spus...

ticalosi >:), daca nu ar avea coada dintre picioare, nu s-ar mai crede asa mare si tare...fac si rime b-) :> ionela :x

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire