vineri, 28 august 2009

E tarziu, da inca gandesc

Da (: Deci e cam tarziu si nus ce ma apucat sa scriu al roa asta. Da tocmai am citit postarea Oanei si am vrut sa mai scriu ceva [mai ales ca nu mie deloc somn si ceasu e 1:22,hmmm sa vedem cat e cand termin :)) ]. Buuun! Deci nu stiu ce sa scriu, dar sunt sigura ca pe parcurs ce o sa va plictisesc o sa mi vina idei. Cred :-?

Aaa...apropo...A mentionat [ce naspa suna], a zis Oana ceva despre zilele Moinestiului. Vreau sa te contrazic bre, is doar doua zile nu trei. Da...mare kkt...o sa vina Blaxy Girls =)). Mai ales ca noi adorma aceasta formatie :)). Offf, ce o sa mai fie si atunci. Dar o sa ne distram oricum, ne dam iar in toate chestiunile pe care le aduc aia. Mai tienti minte cand a dat Ionela cu capu de bara aia?:"> [sper ca nu se supara ca am divulgat acest secret] :)). Oricum, anu trecut nu am fost complete, adik v ati prins voi. Anu asta suntem toate Anca G, Anca I, Ade, Ionela, Oana si bineinteles piesa de rezistenta "Eu" [doamne kt de importanta ma cred, stai dar sunt :> :))asha momentan rad singura si sper sa nu i trezesc pe ai mei, sau pe fratemiu]

Daaa....apropo de fratemiu. S a intors acasa [va intereseaza?nu cred] Si totusi pleaca iar luni, si se intoarce iar weekandu viitor si tot asha. Stiti ce? Cu ocazia asta mai cunosc si eu baieti :">. Pe bune, zilnic mai bag cate un id in lista :)). Glumesc, adik, prieteni si atat :)) totusi....si paoteee :-"...nuu...[parca sunt de la spitalul 9 si ma contrazic singrua :)), dar poate chiar sunt de acolo :-?]

Altceva...hmmm, despre ce sa va mai vorbesc eu. Nu stiu! toate au eisit de pe mess. Staaai...tocmai m am uitat in lista si Anca G nu doarme. Dar se uita la film. Oare ce film?:-? Nu o intreb ca ma injura daca o deranjez :">. Azi m am uitat si eu la filmu ala la care sa uitat Ionela. In acelasi timp:)). Parca ne am uitat impreuna. Oricum, destul de brava filmu, sper sa i palca si Oanei daca il descarca. A plouat si de asta n am iesit :-<. Bre! Da ati vazut palneta Marte?:)):)) Intrebarea e.... A vazut o cineva?:)) Ma rog, la urma urmei cred ca era doar un zvon. Adica pnm, cum naiba, chiar in ziua aia o trebuit sa fie innorat :)). In puii mei la naiba :">.

Mi se face somn (:... Si se pare ca nu mi au venit chiar atat de multe idei in timp ce am scris eu chestiunea asta["Chestiunea zilei, sau zilelor"] da na. Asa imi palce mie sa va plictisesc. Si dupa cum cred ca ati observat sar de la o chestie la alta :">. Ma apuc sa scriu ceva, si ma plictisesc si pun punct. Oricum Oana ma provocat sa postez ceva nou :">. Mi a placut postarea ei si am ras pe burta :)) [nici chiar pe burta, vorba vine, dar am ras]. Gata, punct, scuzati greselile gramaticaloide ;;) [cum ar fi asta :))] :-". Ma simt ca pe mess, folosesc foarte multe semne. Dar sper sa ma intelegeti :)). Daca nu, asta e :-??.

Aaaa...si ma gandeam cat o sa fie ceasu cand o sa termin. E 1:37. Mna, nu a trecut prea mult. Scriu repede :)). :">



Tigerlily

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire