miercuri, 23 septembrie 2009

Happy Birthday Ionelaa >:D<


Am cam intarziat cu postarea :)). Deci, vroiam sa postez ceva asha ca e ziua lu Ionela. De fapt a fost ieri :"> da am avut de scris si am uitat sa mai postez. Daaa, suntem in 23.09.2009, deci ieri 22.09.2009 Ionela noastra a implinit 16 ani :X. E cea mai mare din noi, ca sa vezi.

Mda:"> am uitat zodia lu Ionela, o intreb :"> nu stie de ce :)) lasa ca citeste ea dupa aia postarea (ia te uita ce mi zice):
Georgiana: bre u esti fecioara nu?
Ionela: nu
Ionela: corcitura
Georgiana: da ce corcitura?
Georgiana: :))
Ionela: poi
Ioenla: eu sunt nascuta pe 22 seara
Ionela: doctorii m au trecut pe 23
Ionela: 22 e ult.zi d fecioara
Ionela: 23 prima d balanta
Georgiana: aaa stiam eu ceva, de o incurcatura, da uitasem
Georgiana: :">
Georgiana: sorry

Mda, nesimtiti doctorii astia, si cum spuneam, Ionela zodia fecioaro-balanta a adus bomboane, si mi a trimis mesaj sa urc in pauza sa mi dea bomboane :> :)). Am fost cu adelina i am urat la multi ani, am pupat - o, am luat o in brate si cam atat.

Ce altceva sa mai spun :-?, nu stiu...acu vorbesc cu ea, da ea nu stie ca fac postare noua >:) [las` k afla :))]. Si chiar daca dedic postarea Ionelei, stiati ca a inceput scoala:> [aaa, nu va intereseaza?] ok :-??

Ajunge, Ionela la multi ani :X sa ne traiesti mult si bine >:D<. Te iubesc [iubim de fapt :X] si Happy Birthday [probabil m am cam repetat da na, asta e:"> nu conteaza, romana mea de balta:X]

Sfarsit [cu tot cu explicatiile de rigoare din paranteze][nu e cine stie ce postarea, da asha, sa ne amintim ca a fost ziua Ionelei]



Tigerlily

1 comentarii:

La 23 septembrie 2009 la 12:10 , Blogger Zdruncinatii a spus...

da uaaa...ms:*:*:*
am facut si eu 16...acusi sweet 16 :x
ce credeati?ca scapati doar c`o bomboana, si o imbratisare? :-w
va iubesc :*:*:*
ionela.if

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire