duminică, 4 octombrie 2009

Iubire sub clar de luna :))

Titlu original : Iubire sub clar de luna :)) 

Regia : Ifrim Ionela

Anul : 2009 

Distributie :  Adelina Vrincianu – Rose DeWitt Bukater

                     Bogdan Albu – Jack Sparrow

                     Grigoras Anca  - Allie Hamilton

                     Horobet Andrei - Noah Calhoun

 

 

A.P = acord parental. 

Acest program este interzis minorilor sub 15 ani, numai cu acordul sau impreuna cu parintii ori familia.Orice manifestare de prelucrare a ideei sau a intregei opere se pedepseste cu paruiala si bataie din plin.

 

                                                           @#**#@

Cele doua cupluri ale gastii, formate din Jack Sparrow, Rose DeWitt Bukater, Allie Hamilton si terminand cu Noah Calhuon traiesc o frumoasa poveste de dragoste pe meleagurile frumosului Moinesti.

Tot decorul care amintea de anii scufundarii Titanicului, au disparut, in urma ramand doar evolutie in toate domeniile . Cand spun “The notebook, si Aripile Vantului” ma gandesc l acele povesti fascinate de iubire, in care protagonistii desi trec prin atatea suferinte, sfarsesc prin a trai impreuna.

Sub deviza “Iubirea invinge totul” voi alcatui mici propozitii cu actorii zilelor noastre …

Jack nu sfarseste prin a salva-o pe Rose si a fi cu ea pana cand moare inghetat de apele Atanticului, si nici Rose prin a fi  zbarcita la toate incheieturile la 90 si ceva de ani . Ei traiesc o iubire patimasa, cu nabadai, pentru ca azi se ciondanesc, maine ii vezi in floare dragostei ... Rose o fire ca maicasa, stie cum sa-l astampere pe indragitul Jack. Dar si Jack, stie s-o enerveze pe consoarta-sa , placandu-i s-o vada cu mutra ei acra cand da in clocot.

Un alt cuplu, care, dupa clasificarea vechimii ar fi trebuit sa-l detaliez primul, este format din Allie si Noah. Noah, nu este tanarul modest care se inroleaza in armata si dupa lungi ani de suferinta se regaseste cu Allie.Iar Allie, nu este batrana si sufera de azlhmeier, ci  este o fata tanara, boboaca, care iarasi are o relatie amoroasa nu prea nabadaioasa cu tanarul Noah.Tanaraul Noah, un tip foarte calm si meticulos care rezolva totul foarte marunt si nu paseste de 10 ori in acelasi loc.Allie, fire foarte puternica, schimbatoare ca vremea...azi rade, maine e nervoasa, poimaine rade si tot asa ...

De aceea vreau sa termin prin a spune ca dragostea invinge...si nu trebuie sa fii pe aripile vantului, sau sa mori in atlantic din cauza titanicului, nici sa ai casatorie din interes ca in the notebook, ci sa-ti dai frau liber imaginatiei,sentimentele,gandirilor si posibilitatilor.

                                                                  Finish ! 

Etichete: , , , ,

3 comentarii:

La 4 octombrie 2009 la 12:07 , Blogger Zdruncinatii a spus...

de unde s celelalte 2 personaje?

oana.

 
La 5 octombrie 2009 la 10:13 , Blogger Zdruncinatii a spus...

ceilalti 2 is din the Notebook,Oana....desi cred k ai vaz filmu :))
Sh vezi k jack sparrow e ala din Piratii din Caraibe :))...p ala din Titanic il chema Jack Dawson :P
oricum....f tare :))
:*:*



Strange thought

 
La 15 octombrie 2009 la 09:19 , Blogger Albu Bogdan a spus...

ce sa mai felicitari fetito :))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire