marți, 6 octombrie 2009

Amintiri din comedia neagra :))

Paranormal…acest cuvant poate defini o varietate de fenomene care ies din chestiile normale…
Asa…si bine k a trecut ziua de duminik :))…cand vrand nevrand am ascultat povestile de groaza ale baietilor :) pana p la 22 (atunci trebuia s plece ade si muream d frig) in mijlocul parcului primariei.Frumoasa amintire...mda pe naiba :( ca m-a facut toata seara sa fiu paranoica si speriata pana si de umbra mea.
Sa incep cu inceputul :)) cea mai interesanta chestie e ca am ajuns de la discutiile despre politica, la testul Cambridge,apoi la filmele horror (ca a aparut mult asteptatul “Trick or treat”) si in final la povesti de groaza (legende urbane,iele,stafii,morti,vii :))).
Si uite asa incepe unu altu sa-si dea cu parerea…la un moment dat Vlad zice o chestie cu devil’s baby.Citez “ma, si am citit pe net o chestie despre davil’s baby…era un copil care mereu auzea la geam noaptea dupa 12..crrshhhhhhh adik zgaria ceva geamul (asta se intampla mai multe nopti), apoi se hotaraste sa lase geamul deschis si a doua zi se trezeste plin de zgarieturi de la devil’s baby care erau ca niste copii cu coarne si POOOOOOOOOOC!” Si fiindca a tipat la urechea mea am crezut k innebunesc de spaima…deja incepeam s tremur si astia din gashk faceau misto de mine,urlau pe la spatele meu POC! Si eu de fiecare data ma speriam chiar dak ma asteptam sa mai urmeze multe POC!-uri. Claudiu mai avea si o lanterna cu luminita rosie,verde sau albastra…nu mai tin minte pt k era un amanunt prea neimportant…luminita care incepea s fie stranie.
Apoi urmeaza legendele cu foarte-cunoscuta Bloody Mary (as pune o poza cu ea da ma sperii de fiecare data cand intru si nu vreau sa nu mai intre nimeni pe blog), ielele care pe mine ma inspaimanta foarte tare chiar dak e doar un fake :))si au urmat si alte povesti precum…”cum ar fi sa te duci intr o noapte la geam si sa vezi p unu ca se uita atent la tine lipit d geam” sau “sa vezi p unu in coltul camerii tale ca se uita urat la tine si numai cat clipesti si inchizi ochii,cand ii deschizi sa il vezi nas in nas cu tine” sau povestea cu fata care a disparut de acasa si s-a intors la bunik-sa la usa cu copite si knd bunik-sa o intreaba “Tu esti dracu?” tre tipi zicand DAAAAAAAA!(si iar imi sta inima).

Cunoscutele “bine ca n ai aprins lumina” sau “si oamenii pot linge” :-S….ne le mai scriu acum ca mi se face pielea de gaina…vi le zic knd am ocazia si sper sa nu o am pt ca nu prea imi face placere sa mi le amintesc. :) Si hai sa pun si un emotic dragutz printre atatea chestii creepy :)).
Urmeaza si amintirea scenelor mai tensionate din filmele horror :)) de ex Mirrors (care l-am vaz in dim de dupa revelion cand eram rupta de oboseala dar si foarte distrata fiindca le speriam pe fete cu un peste care facea “uoooooooaaaaaaaa” :)) The ring (care nu l am vazut decat p primu), Saw (n-am vazut dekt inceputul la 5 care m a scarbit si nu m am mai uitat) sau Halloween (filmu asta n-o sa-l uit niciodata fiindca l am vazut la un chef si pt ca eu stiam ce se intampla povesteam si povesteam si le faceam capul toaca la ceilalti :)) da toti isi amintesc cu placere de seara aia si de cunoscuta replica “nujt ce a zis…dar felul in care a zis-o ahhh “ a lui Nicu…cand m am crizat la el pe la 7 dimineata “Taci dracu! Ca-s obosita si vreau s dorm” pt ca el povestea aventurile lui ca Spiderman…asta ca o mica paranteza mai mare. P.S:nu cred ca lumea ar fi trebuit s afle sa Nicu e Spiderman….da’ fie).
Urmatoarele pe lista sunt intamplarile ciudate sau alea in care te sperii de o punga care misca pe strada noaptea pe la 2-3.Si incepe Costel sa zica ca era el in nujt ce zona unde nu era nicio sursa de lumina (epoca de piatra) si se vedeau 2 luminite pe un perete, sau Oana care si-a pus masca scary a Ancai si mai intai m - speriat pe mine, incercand sa ma urc pe frigiderul Ancai :)) si apoi cand s-a uitat in oglinda a cazut ca s-a speriat de masca care o purta pe fata…doar e Oana….sau holul Adelinei care e foarte straniu :-S, copacul care se reflecta in geamul lui Gigi si ai impresia k e nujt ce om, oglinda de pe holul Ancai, usa Oanei de la bucatarie care se deschide singura si scartaie, la fel ca si la Vlad :)) mai ales cant te uiti la The Haunting si se deschide deodata si sa nu uitam de vecinul meu de la parter care a murit cam acum o luna, al carui sicriu cu o cruce mare langa el le am vazut noaptea pe la 3 cand am venit de la zilele moinestilui si mi-a stat inima :))….
Ce sa va mai zic? :) Noi povesteam si povesteam si zice deodata Claudiu “ mai voi vedeti ca s-a golit parcul de cand vb noi de fantome?” si chiar asa era…parcu primariei era gol si la ce stare aveam eu atunci mi se parea foarte creepy ca mai batea si vantul….si ca sa nu pot eu sa ma duc acasa linistita imi zice Ade “vezi k te asteapta vecinu ala a tau care o murit dupa usa din bloc”….Am incercat sa gasesc un “remediu” si am sunat-o pe mama sa coboare pana in fata blocului….si bine-nteles a venit si nu s-a mirat knd i-am zis dc a coborat fiindca stie ca sunt o fanatica a filmelor horror…si astea dauneaza cand le vizionezi prea mult :)).
Si cand intru p net Vlad ma ia in primire si-mi trimite o poza “cute” cu Devil’s Baby la care am dat decline….dar el incapatzanat a pus-o la avatar si vrand nevrand am vazut….trebuie sa recunosc asta mi-a facut somnul si mai linistit decat urma sa il am :))
Si cred ca v-am plictisit cu atatea povesti d groaza…sper sa nu mai am ocazia asta “inedita” de a asculta f multe ca in seara de duminik si ca in serile din vara asta de pe valea parcului la ora 11-12 cand ziceam tot felul de scary-tati :)...Sper sa nu ma bantuie nici o stafie pt k am postat aceasta palavrageala pe blog :P


Strange Thought

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire