vineri, 9 octombrie 2009

Oare pana cand?

Pf, cum sa incep. Pentru ca astazi am avut o zi destul de groaznica si am avut momente in care pur si simplu vroiam sa sparg un geam sau sa trantesc ceva, m-am gandit sa ma descarc. Astfel, mai postez si eu ceva cat de cat mai inteligent [cred]. Si stand eu asa si gandindu-ma la toate lucrurile care ma pot enerva si de care m-am saturat, mi-am dat seama ca am prea putine degete la mana sa le numar. Dar totusi nu vreau sa scriu prea mult si sa plictisesc lumea, mai vedem…
*
As incepe cu un lucru care sunt sigura ca nu ma irita doar pe mine. Lumea care mananca rahat, si inca cu lingurita. Nu mai spun ca in minunatul oras in care am avut prilejul sa ma nasc [pe naiba] oriunde mergi gasesti cel putin o persoana de genu asta, iar in cazurile “fericite” mai multe persoane. Cand spun ca mananca rahat cu lingurita, ma refer la vorbe aruncate de aiurea[aa, cred ca v-ati dat seama]. Si asta nu e tot, in Moinesti daca ai tras o besina in mai putin de o ora stie deja tot orasul [scuzati expresia, da e cel mai bun exemplu :]. Nu vreau sa credeti ca ma refer la cineva anumea[dar totusi poate chiar ma refer], dar pur si simplu m-am saturat de chestii de astea. Am ajuns sa cred ca daca ai un secret si nu vrei sa afle chiar tot orasul, mai bine il pastrezi pentru tine, oricat de mult ai vrea sa te descarci si sa vorbesti cu cineva. Cred ca la urma urmei nici cu tine insuti nu mai poti vorbi ca ti-e frica sa nu cumva sa te tradeze constiinta. Nu pot sa spun ca eu nu am cu cine sa vorbesc si ca nu am cu cine sa discut o problema mai serioasa[sa mi fie frica sa dezvalui ceva], pentru ca am avut norocul sa cunosc persoanele de care aveam nevoie. [fetele :”> :D, asta ca o mica paranteza]. Va sfatuiesc cu drag, sa nu mai aveti incredere in oricine pentru ca niciodata nu poti sti cand te injunghie pe la spate.
*
Hm, alta problema. Sa ma gandesc…Aaa, cum puteam sa uit. Ca aici la noi gasesti tot ce-ti doresti. Bineinteles daca vrei un xerox uman, pfff, ai de unde sa alegi frate. Uite cum sta treaba, daca ai facut ceva care a atras mai mult atentia imediat se mai gaseste cineva sa aiba [al naibii] aceeasi idee ca tine. Ciudat! Mai ales ca [in cele mai multe cazuri ] nu ai nici macar o legatura mai stransa cu persoana [sa zici ca aveti aceleasi ganduri:-?]. Uneori incerc sa ma linistesc singura si imi spun: “coincidenta”. Buun, da stai frate, coincidenta o data, coincidenta de doua ori, coincidenta…stai, suntem la licitatie?:-?. Poate unii o sa creada ca sunt paranoica, dar pana mea, cica fiecare suntem unici in felul nostru. Aaaa da? Atunci de ce, 70% din populatie [ca sa folosesc termeni de astia mai inteligenti :”> :)), aa si procentul l am bagat eu asa din minte, dar sunt sigura ca e foarte aproape de adevar] a uitat ce e aia originalitate. In fn, traiti frate astfel, daca asa vreti, in umbra altei persoane [frumos, spuneti-mi si mie cum e].
*
V-am plictisit? Nu ma intereseaza :D, pentru ca inca nu am terminat. Sa mai vorbesc si despre figuri? Si de lumea care incearca sa para interesanta si care umbla dupa atentie ora de ora? Uau…Stii care-i faza? [a vorbit si Ionela intr-o postare anterioara despre pitipoance si cocalari, dar o sa mai adaug si eu ceva care se leaga cred eu]. Cum spuneam, daca ai niste ochelari, pune-i repede la ochi [nu uita sa scrii cu un marker D&G pe ei], ia-ti un tricou roz [daca esti baiat] sau niste cizme de alea din blana de oaie [daca esti fata] fa-ti draga o poza pe birou, in baie, oricunde vrei tu, pune-o draga si pe hi5 si apoi scrie dedesubt “fite, figure, gesturi”. Va suna cunoscut nu? Eu deja m-am plcitisit de replica asta. Stiti ceva? Nu cred ca mai e nevoie sa scrii sub poza nimic, pentru ca oricine isi da seama ca nu incerci decat sa atragi atentia [adica nu chiar oricine, dar ala care gandeste se prinde repede, fiindca altii, lasa comm: “vai pysy ce segzi ejti”]. Offf, ca mare-i gradina Domnului.
*
Azi am avut o stare foarte frumoasa. Incerc sa fiu optimista dar stii ce? Cred ca o sa innebunesc inca 4 ani in orasul asta. Uneori as vrea sa o iau complet de la capat si sa uit de tot. Sa imi iau viata de la inceput intr-un alt oras, pe un alt drum, etc. Dar apoi becul se stinge deasupra capului meu, si imi dau seama ca asa ceva e imposibil. Dar stii vorba aia, lasa-ti trecutul in spate pentru un viitor glorios [sau ceva de genu]. Dar cu persoane care zilnic iti amintesc ce ai facut ieri nu stiu cum ai putea merge mai departe. Poate ca am doar o stare mai nasoala acum, si peste ceva timp o sa imi treaca si totul o sa fie bine. Daar, odata si odata o sa revina aceasta stare. Si iar nervi, iar paharu` plin, tot ce urasc mai mult se aduna iar in capul meu. Sunt sigura ca orice persoana are un moment [doua trei mai multe] in care vrea sa se descarce si sa spuna totul. Dar imediat apare acel sentiment de frica care ne opreste, si uitam totul si mergem mai departe. Dar daca lasam totul asa cum e si nu schimbam niciodata nimic, ce am rezolcat? Ce rezolvam daca azi am zis “lasa, asta e, o sa uitam” si maine se intampla exact acelasi lucru, si o iei de la capat. In fn, oricine o sa citeasca postarea asta [sau macar o parte] o sa imi dea dreptate dar apoi o sa uite.
*
N-as putea sa spun ca m-am descarcat complet. Mai sunt multe de spus. Dar am scris destul de mult si mi-am mai pierdut din idei pe parcurs. Dar o sa mai revin[cred]. Da, nu vreau sa ma dau desteapta sau persoana perfecta a acestei lumi [multi gandesc asta, asa i?]. Dar parerea mea e ca ar fi timpul ca lumea sa mai deschida ochii si sa faca fata realitatii. Nu va mai grabiti fratilor sa trageti concluzii si sa spuneti lucruri pe care mai tarziu sa le regretati. In fn, multumesc pentru atentia acordata si sper ca tot ce am scris sa fie de folos, macar unor persoane. Daca nu va place, nu ma luati in seama, ca nu ma supar. [si sper din tot sufletul sa nu mai gasesc pe vreun blog postare ceva de genu ca fac urat :]
*
Tigerlily

5 comentarii:

La 9 octombrie 2009 la 12:58 , Blogger Zdruncinatii a spus...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 
La 9 octombrie 2009 la 12:58 , Blogger Zdruncinatii a spus...

G3ORG!@N@ Dilia: da zi parerea
ionela if.:
G3ORG!@N@ Dilia: despre subiect
ionela if.: e f.buna
G3ORG!@N@ Dilia: despre ce am scris acolo
ionela if.: pentru ca iti si zic imediat de ce
G3ORG!@N@ Dilia: ok, astept si verdictu anca i
ionela if.: ai dreptate
ionela if.: si faza e ca noi cateodata ne ferim sa spunem adevarul
ionela if.: si am sa las comm ca e f.buna metoda
ionela if.: de a spune in scris tuturor ce vrei sa spui verbal
G3ORG!@N@ Dilia: faza e, ca mi se apre destul de adevarat
G3ORG!@N@ Dilia: ca toata lumea ar vrea sa se descarce
G3ORG!@N@ Dilia: da nu vrea nimeni sa se puna rau cu cineva
G3ORG!@N@ Dilia: si trece cu vederea
G3ORG!@N@ Dilia: si eu m am saturat de chestia asta
ionela if.: sa fiu sincera, cand eram mica spuneam ce ma deranja, si o luam in bot
ionela if.: de aia si stateam cu ****
ionela if.: acum mi frica sa zic cv direct
G3ORG!@N@ Dilia: stiu, dar dak makr nu s ar mai manca rahat
G3ORG!@N@ Dilia: si toata lumea si ar vedea de treba lui totul ar fi prea frumos
ionela if.:
ionela if.: visezi departe
G3ORG!@N@ Dilia (09.10.2009 22:18:42):

 
La 9 octombrie 2009 la 12:59 , Blogger Zdruncinatii a spus...

fara alte obiectiuni...f adevarat si trist ! :))

 
La 12 octombrie 2009 la 12:56 , Blogger Zdruncinatii a spus...

ce comm o fost sters si de ce :-?
oricum, brava publicarea :)>-

qq.

 
La 13 octombrie 2009 la 04:25 , Blogger Zdruncinatii a spus...

d mn a foat sters oaie bleaga:))
ionela.de ce/pt ca gresisem :">

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire