marți, 24 noiembrie 2009

Articolul viitorului :))

Bun deci cum stateam eu si vorbeam cu Ionela pe mess a iesit aici o mare halababura. Poi sa va explic de ce. Ieri vazusem filmul New Moon si cum Taylor Lautner (Jacob) arata foarte bine [fara tricou] am pus o poza la avatar cu el [fara tricou] :">. Si cum el are doar 17 ani, mi a venit deodata in cap ideea cum ca eu o sa merg la Hollywood si o sa ma marit cu el =)) [ce imaginatie am]. M am gandit impreuna cu Ionela la ce vrem fiecare sa devenim cand terminam facultatea si uite ce a iesit:

Deci, imaginati - va prima pagina a unei reviste, si apoi continutul articolului>

"Renumita actrita Georgiana care a plecat din Romania si a venit in minunatul Hollywood il are acum ca partener de viata pe Taylor Lautner, care de asemenea este un actor de succes. La nunta lor nu au lipsit, bineinteles, prietenele Georgianei. Au fost prezente urmatoarele persoane: faimoasa psiholoaga Anca impreuna cu partenerul ei Andrei, actrita Ionela impreuna cu partenerul ei Liviu Virciu, protagonisti ai serialului de succes "State de Roumania", cea mai mare femeie de afaceri a Romaniei Adelina impreuna cu partenerul ei cunoscut sub numele de Bebel, blonda de la Drept Oana si pictorita care inca ocupa un loc important in arta Anca."

Deci, pareri, comentarii, ziceti acolo. Daca nu ti place mai bine taci ;;). Oricum e ceva ce am facut pe moment, si pentru ca nu postasem nimic de mult ma gandea sa o postez. Ca eu postez doar aberatii funny [cred eu ca s funny]. :D.

P.S. Aaaa si e o gluma, nu sunt obsedata de actoru asta sau chestii de genu, ca sa nu se interpreteze, dar arata bine :D


By Ionela & Tigerlily

3 comentarii:

La 24 noiembrie 2009 la 09:35 , Blogger Zdruncinatii a spus...

scuzati greselile, dak sunt

Tigerlily

 
La 25 noiembrie 2009 la 12:26 , Blogger Zdruncinatii a spus...

:))
eu n o sa fiu doar "Blonda de la Drept"
ci Faimoasa blonda de la Drept. :>

qq

 
La 25 noiembrie 2009 la 12:35 , Blogger Zdruncinatii a spus...

bine oana, dar eu tot joc in state d romania:> si ma casatoresc cu liviu ;;) >:)
ionela if.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire