marți, 27 octombrie 2009

De ieri si de azi >:D<

A fost odata ca niciodata o minunata zi de vara (vara era? da :D) in care ne am cunoscut. Si de atunci am ramas impreuna. Evident ne am mai certat, ne am impacat, ne am ofticat una pe alta, dar pana la urma totul a fost bine. Nu am vrut sa uitam momentele petrecute in acea vara, asa ca am realizat un scurt filmulet prin care sa retraim toate acele momente.



Apoi a trecut un an, pardon, mai mult de un an. Si cum Ionela isi serba ziua mi a trecut mie prin cap sa le fac fetelor o surpriza. Le am pregatit un alt filmulet cu multe poze[cat de multe am putut adauga] si l am aratat la ziua Ionelei. Surprizaaaa!! Si le a placut :X, si la anu facem altu :D daaa?;;)



Hope you enjoy it!
Cat despre fete, sa mai facem unu la anu :X sau mai repede: de craciun, revelion etc >:D< :X

Tigerlily

A.P = acord parental.
Acest program este interzis minorilor sub 15 ani, numai cu acordul sau impreuna cu parintii ori familia.Orice manifestare de prelucrare a ideei sau a intregei opere se pedepseste cu paruiala si bataie din plin. (Ionela if.)

4 comentarii:

La 28 octombrie 2009 la 13:10 , Blogger Zdruncinatii a spus...

il scutur de-l zvant pe cel/cea care ne copie, indiferent de varsta...iar picile se simt cred, si nu ne vor plagia...:))
cum ar spune un cocalar " sa moara dusmanii mei ce pzd am iesit in filmee" da...i tr-adevar...suntem cea mai tare gasca din parc...sa nege vreo unu, ca am si argumente chiar :>/....toti se mananca, se cearta, se bat...dar noi, ne aparam interesele si organele intre noi :))


:*:*:* citii cu atentie msj.dupa semnatura lu`gigi :">
t iubesc :D:*

 
La 28 octombrie 2009 la 13:10 , Blogger Zdruncinatii a spus...

defapt...nu doar din parc...din tot moinestiu...si am uitat s ma semnez...sunt ionela l ambele chestii :D

 
La 31 octombrie 2009 la 09:50 , Blogger sabina:) a spus...

mult prea brava;
felicitari:*
si,keep going girls!:*

 
La 14 noiembrie 2009 la 11:13 , Blogger Zdruncinatii a spus...

eheee :> asa sa fie mereu :)) :x

qq

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire